Kurir Pangiriman & Cash pangmayaran

Bébas pengiriman barang di cooling wadahna

Masihan Us A Telepon

+ 66 94 635 76 37

Mon-Sap: 9: 00-21: 00

WhatsApp kami 24 / 7

+ 66 94 635 76 37

location

1 Phetchaburi Rd, Khwaeng Thanon Phaya Thailand, Khet Ratchathewi, Bangkok

Indikasi kanggo nganggo HGH, 3 arah utama tina perawatan ku kursus Hormone Human Growth

Anu urang?

Kami agén panalungtikan profésional sareng distributor produk Hormone Human Growth di sababaraha nagara kalebet Thailand. Pausahaan kami mangrupikeun perusahaan munggaran di Thailand anu tiasa ngajamin kualitas pang éfisiénna sareng pangiriman FREE H sukses. Urang tiasa nyayogikeun pengiriman Express dina sababaraha dinten ka mana waé di Thailand sareng pangiriman internasional gancang. Produk urang asli, aman, sareng efisien ogé disatujuan ku FDA (Administrasi Pangan & Narkoba) di sababaraha nagara. Nomer Pendaptaran E-Dagang: F0167552340007

Kumaha ngagunakeun HGH?

Rekomendasi dosis tina HGH

Dosis suntik dawam tina HGH nyaéta:

2 IU (0.6 mg) pikeun awéwé 25-35 taun anu beuratna tina 40-70 kg

3 IU (0.9 mg) pikeun awéwé umur 35 anu beuratna 50 kg atanapi langkung

2 IU (0.6 mg) pikeun lalaki 25-30 taun anu beuratna 80-100 kg

3 IU (0.9 mg) pikeun lalaki 30 taun anu beuratna tina 80-120 kg

Waktos pikeun suntikan:

Langkung hadé pikeun nyuntik suntikan dina énjing-énjing sateuacan sasarap dina burih kosong atanapi atanapi saatos tuang terakhir jam 2 saatos tuangeun tuangeun sare (sapertos latihan nunjukkeun, ngabagi dosis poéan kana sababaraha bagian masihan hasil anu sami sareng suntikan 1 per dinten)

Kursus lengkep dina bulan 6 pikeun ngarengsekeun hasil awak impian anu sampurna! Candak dinten HGH 6 minggu dinten Senén - Saptu (pause Minggu) Kursus bulan 6 dibagi janten bagian 2 - 3 dinten 6 dinten saminggu, teras ngareureuhkeun dinten 30, teras deui 3 bulan 6 dinten minggu.

Pikeun inpormasi anu langkung lengkep, hubungi ahli endokrinologis dokter kami.

Diajar langkung seueur ngeunaan HGH

Tetep jauh tina HGH palsu!

Kami henteu hoyong palanggan urang nyéépkeun artos pikeun hal anu henteu jalan, sareng dina skenario anu parah nyababkeun ngarugikeun kasehatan. Ku sabab kitu urang henteu ngeserkeun beuli umum Produk HGH. Produk urang henteu ngan disatujuan ku FDA tapi ogé minangka Hormone Manusia Pertambangan anu paling kuat aya di pasar ayeuna, numutkeun IMS, perusahaan pamasaran anu diakui sacara internasional. HGH ngandung Somatropin, anu mangrupikeun bahan kimia anu sacara alami ngahasilkeun awak manusa, diwangun ku urutan asam 191. Émut! dina usaha nyimpen produk anu tiasa dituduhkeun anu murah, anjeun résiko kéngingkeun palsu sareng ngarugikeun kasehatan. Farmasi HGH Thailand ngasuh tanggung jawab pinuh pikeun kualitas produk urang, kami siap nyayogikeun sertipikat pikeun produk urang sareng ngajamin panglayanan palanggan anu pangsaéna.

Pilihan Pangiriman HGH di Phuket, Thailand sareng pangiriman internasional

Kami dina Peta Google (punten nelepon sateuacan kunjungan kami)